Adobe Premiere Elements 2020 Nederlands Win

99,99

Adobe Premiere Elements 2020 Nederlands Win

Informeer naar de levertijden

Beschrijving

Met Adobe Premiere Elements 2020 was het nog nooit zo eenvoudig om verbluffende films en creaties te maken. Met automatisch gegenereerde videocreaties en intelligente bewerkingsopties zorgt u op eenvoudige wijze dat uw video’s er prachtig uitzien. Natuurlijk kunt u ook zelf aan de slag gaan en het programma naar uw eigen hand zetten.

Dankzij Adobes AI-technologie Adobe Sensei worden foto- en videopresentaties en collages speciaal voor u gemaakt om uw memorabele herinneringen weer te geven. Ook kunt u zelf stijlvolle titels, effecten, overgangen en thema’s toevoegen aan uw films.

Onoverzichtelijke mappen zijn verleden tijd. Met Premiere Elements 2020 brengt u uw verzameling op orde. Dankzij Adobe AI-technologie Adobe Sensei hoeft u dat niet eens zelf te doen. Sensei filtert namelijk op kwaliteit, gezichten en onderwerpen. Uw mooiste creaties deelt u op met uw vrienden en familie, bijvoorbeeld op YouTube of Vimeo.

Nieuw in de 2020-versie

  • Adobe Sensei (AI) is doorontwikkeld waardoor het duidelijk is voor iedere gebruiker, of u nu een beginner bent of een Elements-veteraan. Met de Reduce Noise-functie verwijdert u snel en simpel ruis.
  • Er zijn drie nieuwe guided edits (stap bij stap tutorials) bij gekomen, zodat u alles uit Premiere kunt halen.
  • Uw video’s zijn nu nog sneller te vinden in uw mappen dankzij Smart Tags.
  • Elements is nu nog sneller dan zijn voorganger.

Technische specificaties

Voorraad Melding

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Adobe Premiere Elements 2020 Nederlands Win” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *