Zhiyun Crane 2S pro

799,00

Zhiyun Crane 2S pro

Informeer naar de levertijden

Beschrijving

De Crane 2S pro is de nieuwste 3-assige stabilizer van Zhiyun, die is voorzien van een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige Zhiyun Crane versies. De Crane 2S pro heeft een responsiviteit van elke as met behoud van dynamische stabilisatie met een nieuwe, verbeterde generatie 9e Instune-algoritme, sterk geoptimaliseerd in motorbesturingsalgoritmen en motorvermogen. Mede door deze verbeteringen kan de Crane 2S pro grote camera’s zoals de BMPCC 6K, Panasonic S1H en de Canon EOS 1DX II met gemak aan. Bij deze gimbal kies je gemakkelijk tussen zes verschillende modi: Pan Following, Locking, Following, Full-Range POV, Vortex en Go Mode.

De Crane 2S pro beschikt over een gloednieuwe flexmount-systeem dat het installatieproces aanzienlijk vereenvoudigt en tegelijkertijd je camera beveiligt met een dubbel veiligheidsmechanisme. Je kunt zelfs de kracht van het veiligheidsslot aanpassen aan je eigen behoeften. Een mooie toevoeging is de verticale quick release mount die de mogelijkheid biedt voor gemakkelijk verticaal filmen. Daarnaast is de Zhiyun Crane 2S pro uitgerust met een aansluiting voor een imagetransmitter, zodat jij jouw gemaakte beelden gemakkelijk en snel met anderen kunt delen.

Uitbreiding met veel mogelijkheden met een 1/4″schroefgat aan de achterkant van de snelkoppelingsplaat voor de camera, om te schakelen tussen verschillende apparaten zoals sliders en statieven. Twee 1/4″ schroefgaten met kroonwiel en een 3/8″schroefgat op de gimbal geven je de mogelijkheid voor diverse creatieve aanpassingen. De Crane 2S pro verlegt niet alleen grenzen in termen van laadprestaties, maar ook met zijn focuscontrole op filmkwaliteit. Met zijn verbeterde ingebouwde focuscontroller en servo-follow focus functie met ultralage vertraging en hoge precisie mis je nooit een belangrijk shot.

De nieuwe OLED 0.96″ display geeft je meer zicht op jouw instellingen. Hiermee kun je binnen enkele seconden het gehele menu doorlopen en snel schakelen tussen verschillende modi. Het verbeterde asvergrendelingsmechanisme 2.0 maakt gebruik van een tweefasig vergrendelingsontwerp dat het zwaaien van de gimbal tijdens reizen of opslag tegengaat. Om de bruikbaarheid van de Crane 2S pro als een betrouwbaar en stevig werkpaard te vergroten, is de handgreep gemaakt van koolstofvezel, waardoor de fysieke belasting van videografen wordt verlicht zonder de laadcapaciteit van de gimbal in gevaar te brengen.

De Cranse 2S pro is uitgerust met 3 verwisselbare batterijen die een looptijd van 12 uur bieden. Voor tijdrovende taken kunnen videografen de looptijd van de gimbal gemakkelijk verlengen met back-up batterijen.

Belangrijkste kenmerken:

 • 3 assige Gimbal stabilizer voor spiegelreflex-, systeemcamera’s en camcorders
 • Eenvoudig en snel te bedienen met rotatiebereik Pan: 360°, tilt: -91° tot 155°, roll: -57,5° tot 237,5°
 • Geïntegreerd focuscontrol wiel en Servo-Follow-Focus sturing
 • Kies uit 6 verschillende modi
 • Opname functies als panorama, timelapse, motionlapse, timelapse met long exposure
 • Draagvermogen: 0,6 tot 6,49 kilo
 • Verbinding: 1x type-C control kabel
 • Bluetooth 5.0
 • 0.96″ OLED display
 • Voeding: 3x 18650 2600mAh oplaadbare batterijen, batterijduur tot 12 uur
 • Afmeting: 453mm x 230mm x 68mm
 • Gewicht zonder batterijen en tripod: 1,88kg
 • 3x 1/4″ schroefgaten met kroonwiel en 1x 3/8″schroefgat voor creatieve aanpassingen

Technische specificaties

Voorraad Melding

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zhiyun Crane 2S pro” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *