GoPro camera's

De GoPro camera is dé meest gewilde actiecamera's van dit moment. En niet voor niks, want je kunt er ontzettend veel mee en de camera is bovendien erg klein, licht en waterdicht. Met GoPro maak je de meest geweldige sport- of vakantievideo's! Foto Tuerlings heeft alle GoPro camera's en toebehoren op voorraad.


Wat is een GoPro camera en wat kun je ermee?

De GoPro camera is een camera die met name bij extreme sports als surfen, base jumpen, snowboarden en parachute springen gebruikt wordt om foto’s of video’s te maken. Maar ook erg leuk in de waterglijbaan en op je stuur of helm bij het mountainbiken. Hierdoor kun je de GoPro overal gebruiken – zelfs onder water. De GoPro is niet te vergelijken met een ‘gewone’ film- of spiegelreflexcamera. Het toestel heeft het formaat van een luciferdoosje, weegt bijna niks en is met de waterdichte beschermcase te combineren met een groot assortiment aan accessoires. Bijna alle montagemogelijkheden hebben wij in voorraad!

De GoPro camera, een must voor op vakantie!

Of je nu op wereldreis gaat door de woeste, ruige jungle of gewoon een weekje naar Barcelona, de GoPro camera is tegenwoordig een echt must om mee te nemen op vakantie. De mooiste momenten van je vakantie kun je op deze manier op een ideale manier vastleggen en terug kijken. Voor de echte avonturier is de GoPro camera helemaal het einde. Omdat de GoPro camera waterdicht is en voorzien is van een extra stevige buitenkant, kan hij alle omstandigheden aan, waardoor jij elk moment van je vakantie kunt vastleggen. Het maakt dus niet meer uit hoe ruig en avontuurlijk je vakantie wordt, jij bent voorzien van het beste record materiaal. Dus spring uit een vliegtuig, ga snorkelen of maak een onwijs mooie hike, maar vergeet niet om je GoPro camera mee te nemen en al het moois vast te leggen!