Fujifilm Instax

Is foto’s maken helemaal jouw ding en verlang je stiekem een beetje terug naar de wegwerpcamera’s van vroeger? Maar dan zonder te hoeven wachten op de fotorolletjes die je moest laten ontwikkelen? In dat geval is een Fuji Instax direct-klaar camera echt iets voor jou! Geen gedoe met lege accu’s maar gewoon een extra setje batterijen mee. Speciaal voor iedereen die op een creatieve manier wilt genieten van fotografie en foto’s die meteen klaar zijn. Bekijk nu ons assortiment met bijvoorbeeld de Fujifilm Instax Mini 8 camera of Fujifilm Instax Film Mini om je camera weer bij te vullen met helderwit fotopapier.

Fuji instax mini werkt op batterijen

Sinds we massaal de digitale camera zijn gaan gebruiken staat je computer waarschijnlijk vol met foto’s. Veel te veel foto’s, want het maakt toch niet uit. Het enige wat immers kan gebeuren is dat het geheugen vol raakt, maar verder heb je alle vrijheid om zoveel foto’s te maken als je wilt. Handig, maar tegelijkertijd doet het ons soms terugverlangen naar vroeger. Nog écht nadenken over wat je op welke manier op de foto zet. Een spannend maar voldaan gevoel als je eenmaal een mooi resultaat in handen hebt. De Fuji Instax Mini 8 haalt dit gevoel terug!

Fuji Instax Mini 8

Een direct-klaar camera van Fujifilm Instax laat je weer nadenken over de compositie van je foto’s. Foto’s maken op bijzondere momenten en direct klaar om op te hangen of cadeau te doen. De camera heeft slechts een enkele knop en het bedieningsgemak is dus zeer groot. Full color geprint op helder wit fotopapier. Omgeven met een witte rand zodat je er bijvoorbeeld de datum of een creatieve tekst onder kunt zetten. Heel leuk om bijvoorbeeld aan een lijntje met leuke wasknijpers op te hangen in de kamer.

Fujifilm Instax kopen

Ga je de Fujifilm Instax 8 aanschaffen of heb je deze al in bezit? Om geregeld foto’s te kunnen maken heb je dan de Fujifilm Instax nodig om je camera als het ware bij te vullen met fotopapier. In ons assortiment vind je dan ook diverse rolletjes waarmee je je Fuji Instax mini kunt bijvullen. Zorg dat je altijd wat op voorraad hebt liggen want de mooiste fotomomenten komen vaak onverwachts in je op!