Fujifilm Instax

Is foto’s maken helemaal jouw ding en verlang je stiekem een beetje terug naar de wegwerpcamera’s van vroeger? Maar dan zonder te hoeven wachten op de fotorolletjes die je moest laten ontwikkelen? In dat geval is een Fuji Instax direct-klaar camera echt iets voor jou! Geen gedoe met lege accu’s maar gewoon een extra setje batterijen mee. Speciaal voor iedereen die op een creatieve manier wilt genieten van fotografie en foto’s die meteen klaar zijn. Bekijk nu ons assortiment met bijvoorbeeld de Fujifilm Instax Mini 9 camera. 

Fujifilm Instax Mini films 

Bij Foto Tuerlings kun je niet alleen terecht voor de Fujifilm Instax Mini 9 of een van de andere Fujifilm Instax modellen, maar ook voor Fujifilm Instax Mini films. Hiermee kun je de camera weer bijvullen met helderwit fotopapier wanneer de voorraad op is. Wij hebben verschillende films in het assortiment voor de Instax Mini. Zo kun je bij ons terecht voor de Fujifilm Instant color film instax mini, Fujifilm Instant color film instax 800, Fujifilm Instax mini Monochrome film en de Polaroid 300 instant / Fuji instax mini film. 


Fuji instax mini werkt op batterijen

Sinds we massaal de digitale camera zijn gaan gebruiken staat je computer waarschijnlijk vol met foto’s. Veel te veel foto’s, want het maakt toch niet uit. Het enige wat immers kan gebeuren is dat het geheugen vol raakt, maar verder heb je alle vrijheid om zoveel foto’s te maken als je wilt. Handig, maar tegelijkertijd doet het ons soms terugverlangen naar vroeger. Nog écht nadenken over wat je op welke manier op de foto zet. Een spannend maar voldaan gevoel als je eenmaal een mooi resultaat in handen hebt. De Fuji Instax Mini 9 haalt dit gevoel terug!

Fuji Instax Mini 9

Een direct-klaar camera van Fujifilm Instax laat je weer nadenken over de compositie van je foto’s. Foto’s maken op bijzondere momenten en direct klaar om op te hangen of cadeau te doen. De camera heeft slechts een enkele knop en het bedieningsgemak is dus zeer groot. Full color geprint op helder wit fotopapier. Omgeven met een witte rand zodat je er bijvoorbeeld de datum of een creatieve tekst onder kunt zetten. Heel leuk om bijvoorbeeld aan een lijntje met leuke wasknijpers op te hangen in de kamer.

Fujifilm Instax kopen

Ga je de Fujifilm Instax 9 aanschaffen of heb je deze al in bezit? Om geregeld foto’s te kunnen maken heb je dan de Fujifilm Instax nodig om je camera als het ware bij te vullen met fotopapier. In ons assortiment vind je dan ook diverse rolletjes waarmee je je Fuji Instax mini kunt bijvullen. Zorg dat je altijd wat op voorraad hebt liggen want de mooiste fotomomenten komen vaak onverwachts in je op!

Accessoires voor de Fuji instax

Naast films verkopen wij nog meer accessoires en benodigdheden voor de Fuji Instax mini camera's. Om ervoor te zorgen dat je camera geen beschadigingen oploopt, vind je bij ons speciale tassen voor de Fujifilm Instax Mini. De tas biedt bescherming en maakt het mogelijk om de camera te gebruiken zonder dat deze uit de tas gehaald hoeft te worden. Ook bieden wij verschillende Fujifilm Instax Minialbums aan voor het bewaren van je foto's. Wil je polaroid foto's maken met je smartphone? Met de Fujifilm Instax smartphone printer is het mogelijk om eenvoudig met je smartphone gemaakte foto's te printen op Fujifilm Instax films.