Pasfoto Paspoort

pasfoto paspoort

Ga je binnenkort een reis maken buiten Europa? Of heb je voor een andere reden een paspoort of ander belangrijk document nodig? Dan is Foto Tuerlings hét adres in Tilburg voor officiële pasfoto's. Deze pasfoto's zijn gecertificeerd door de Stichting Nederlandse Fotovakhandel.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van officiële pasfoto's voor paspoort en visum. Dus kom bij ons langs, dan zorgen wij ervoor dat je je tijdens het reizen geen zorgen hoeft te maken over de geldigheid van de pasfoto in je paspoort.

Foto paspoort met garantie

Waarschijnlijk heeft iedereen het wel eens meegemaakt. Kom je bij de gemeente aan met je nieuwe pasfoto, wordt de foto afgekeurd. Bijvoorbeeld omdat de oren niet goed zichtbaar zijn of dat je toch teveel lacht. De pasfoto's die wij bij Foto Tuerlings maken voldoen aan alle wettelijke eisen, want wij volgen alle officiële instructies van de overheid.

We gaan er natuurlijk niet van uit, maar er bestaat een kans dat de pasfoto toch wordt afgekeurd door de gemeente. In het zeldzame geval dat onze pasfoto’s worden afgekeurd, maken wij natuurlijk gratis een nieuwe paspoort foto voor je. 

Ook paspoort foto voor buitenlandse documenten

Ben je in het bezit van bijvoorbeeld een Amerikaans, Indiaas of Turks paspoort, of een ander buitenlands document? Ook dan is het mogelijk om bij Foto Tuerlings je paspoort foto te laten maken. Elk land stelt andere specifieke eisen aan de paspoortfoto’s, maar ook hiervan zijn wij volledig op hoogte. 

Pasfoto Paspoort maken zonder afspraak

Een ander groot voordeel van je paspoort foto maken bij Foto Tuerlings is onze flexibiliteit. Bij ons hoef je namelijk geen afspraak te maken om een paspoort foto te laten maken. Kom gewoon binnen lopen en dan zorgen wij dat je snel weer naar buiten loopt, met een goedgekeurde pasfoto op zak.

Wil je meer informatie over het laten maken van een pasfoto voor Nederlandse of buitenlandse documenten? Neem gerust contact met ons op. 

officiële pasfoto