Pasfoto Tilburg

pasfoto maken tilburg

Een pasfoto laten maken is niet bepaald een pretje, en dan refereren we natuurlijk naar het eindresultaat. Waarschijnlijk heb je een prachtige lach, maar helaas mag die niet op de pasfoto voor je ID, paspoort, visum of rijbewijs. Maar laten we het positief bekijken, met je pasfoto (en bijbehorend document) mag je wel auto rijden en de wereld rondtrekken. Bij Foto Tuerlings helpen wij je graag een handje om dat allemaal mogelijk te maken. Wij zijn hét adres in Tilburg voor officiële pasfoto's, want ze zijn gecertificeerd door de Stichting Nederlandse Fotovakhandel.  

Pasfoto maken, met garantie

Wellicht heb je het ooit wel eens gemaakt; je hebt net je pasfoto laten maken en vertrekt naar het gemeentehuis om je documenten aan te vragen. Daar vertellen ze je echter dat je pasfoto niet aan de juiste eisen voldoet. Dat wordt opnieuw een afspraak inplannen bij de gemeente en opnieuw een pasfoto laten maken... Bij Foto Tuerlings is een dergelijke situatie heel zeldzaam. Want wij maken pasfoto's die aan alle wettelijke eisen voldoen en volgen alle officiële instructies van de overheid. Maar mocht het toch gebeuren, dan houden wij ons aan onze afspraken. Wanneer de eerste pasfoto (die door ons is gemaakt) wordt afgekeurd kun je met de pasfoto garantie namelijk gratis een nieuwe pasfoto laten maken. 

Pasfoto maken Tilburg, zonder afspraak

Naast de pasfoto garantie is er nog een groot voordeel aan de pasfoto dienst van Tuerlings. Bij ons hoef je geen afspraak in te plannen om een pasfoto te laten maken! Door onze flexibiliteit kun je namelijk gewoon binnen lopen zonder afspraak, dan zorgen wij dat de pasfoto zo snel mogelijk gemaakt wordt.

Overige pasfoto’s

Naast pasfoto's voor officiële Nederlandse documenten hebben wij ook ervaring met het maken van pasfoto’s voor buitenlandse documenten. Bijvoorbeeld voor Amerikaanse, Indiase en Turkse paspoorten. Doordat wij zijn aangesloten bij pasfotoorganisatie.nl, pasfotostudios.nl en pasfotomaken.nl, kunnen wij ook pasfoto’s maken voor clubpassen en NOC sportpasfoto’s.

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze pasfoto dienst? Neem dan contact met ons op!