Nikon COOLPIX W300 geel

419,00

I AM EVERY ADVENTURE

Informeer naar de levertijden

Beschrijving

Robuuste constructie. Robuuste prestaties. Echte vrijheid

Waterdicht tot 30 m, schokbestendig, vorstbestendig en stofdicht. Deze camera gaat overal met u mee. En brengt bovendien geweldige beelden mee terug om het te bewijzen.

Waag de duik met de COOLPIX W300 en maak zonder extra behuizing foto’s en video’s tot een diepte van 30 m.¹ Ook als betrouwbare krachtpatser op het droge blijft deze stofdichte compactcamera fotograferen bij temperaturen tot -10 °C.² De schokbestendige body is bestand tegen een val van maximaal 2,4 m.³ Haal uw Advanced Open Water-duikbrevet, rij over ruige terreinen en ski de helling af zonder u zorgen over de camera te maken.

Spannende momenten. Uitzonderlijke beelden

Het heldere NIKKOR-groothoekzoomobjectief en de CMOS-sensor van 16 MP produceren schitterende beelden en fantastische details, zelfs bij weinig licht.
De zeer gevoelige BSI-CMOS-sensor geeft samen met het lichtsterke f/2.8-objectief alle vrijheid om opnamen te maken onder water of bij weinig licht. De 5x optische zoom heeft een flexibel bereik van 24-120 mm (kleinbeeldequivalent). En de 10x Dynamic Fine Zoom verdubbelt het bereik effectief tot 240 mm (kleinbeeldequivalent).⁴ In de Macro-stand kunt u extreme close-ups maken van de wondertjes boven of onder water.

Geniet van de details van 4K/UHD-filmopnamen

Zie meer van de wereld. En laat meer van de wereld zien. Maak video-opnamen in ultra-high-definition en laat iedereen zien wat ze missen.
Maak met gemak prachtige 4K/UHD-filmopnamen van 30p of film in Full HD (1080p) op het land of onder water. Dankzij de AE-vergrendeling maakt u vloeiende filmopnamen terwijl het licht verandert, wat vooral handig is als u filmt onder water. U kunt filmbeelden als foto opslaan tijdens het afspelen in de weergavestand en u kunt video’s optimaliseren om ze te delen op sociale media door ze op te nemen in de MP4-indeling. De functie voor onderdrukking van windruis vermindert het geluid van de wind die tijdens filmopnamen langs de ingebouwde stereomicrofoon waait.

Uw creatieve kant ligt voor het grijpen

Maak eenvoudig indrukwekkende clips met de ingebouwde functies voor time-lapse-film en superlapsefilm.
Leg een flitsende tocht langs een nieuw pad vast met Superlapsefilm. Deze slimme functie maakt het mogelijk om een centraal onderwerp in snel veranderende locaties en omstandigheden te plaatsen. Maak met de camera een time-lapse-film van de sterrenhemel tijdens het kamperen. Of van de ondergaande zon boven de horizon terwijl u na het duiken op het strand nageniet.

Weet waar u naartoe gaat. Laat zien waar u bent geweest

Voeg locatietags toe aan uw opnamen en leg uw reis vast. Ondersteunt GPS/GLONASS/QZSS, waardoor u direct uw positie of diepte onder water op de cameramonitor kunt zien.
Houd uw hoogte of diepte bij met de gecombineerde hoogte-/dieptemeter. De nieuwe Tool-knop van de camera geeft direct GPS-informatie, de hoogte/diepte of de luchtdruk/waterdruk op de monitor weer. Gegevens over hoogte en diepte die tijdens de opname zijn vastgelegd, kunnen in de beeldgegevens worden opgeslagen (EXIF).

Deel het uitzicht. Blijf verbonden via SnapBridge

De camera blijft verbonden met uw smartapparaat om foto’s te kunnen synchroniseren terwijl u ze maakt, waarna u ze direct kunt delen. Gebruik uw smartapparaat om de ontspanknop op afstand te bedienen.
Nikon’s SnapBridge handhaaft dankzij de Bluetooth® low energy-technologie⁵ een continue verbinding tussen de COOLPIX W300 en uw smartapparaat. Zo kunt u foto’s synchroniseren tijdens het fotograferen, zonder telkens opnieuw verbinding te moeten maken. Zet films handmatig over wanneer u maar wilt via de ingebouwde Wi-Fi® van de camera.⁶ De SnapBridge-verbinding maakt het ook mogelijk uw smartapparaat als afstandsbediening te gebruiken.

Fotografeer scherp en stabiel. Op het land of onder water

Het avontuur wacht niet. De razendsnelle autofocus en indrukwekkende vibratiereductie staan garant voor snelle, stabiele, nauwkeurige opnamen.
Het snelle autofocussysteem (AF) met doelopsporing houdt het beoogde onderwerp scherp in beeld, zelfs onder water of bij weinig licht. De scherpstelling is supersnel, of het nu gaat om een onderwaterportret van uw duikmaat of een actiefilm tijdens de schemering. Nikon’s hybride VR-vibratiereductie over vijf assen corrigeert het effect van cameratrilling, wat stabiele video-opnamen oplevert. Perfect om de omgeving te filmen vanuit de achterbak van een pick-up.

Eenvoudige bediening voor avontuurlijke fotografen

Dankzij een diepe grip, een grote monitor en eenvoudige bediening onder water of wanneer u handschoenen draagt, kunt met deze camera alle aandacht op de actie richten.
Alhoewel de camera maar 231 gram weegt, heeft deze toch een grote monitor met prima zicht. Op de TFT-monitor van 7,5 cm (3 inch) met 920.000 beeldpunten kunt u moeiteloos de camera-instellingen, de compositie of de opname controleren. Maak gebruik van de LED-lichtknop om donkere plekken te verlichten. Dankzij extra ruimte tussen de knoppen en een grote zoomknop kunt u de camera gemakkelijker bedienen wanneer u handschoenen draagt. Bovendien zorgt de diepe anti-slipgrip voor een stevige greep.

De wereld wacht. Ga snel op pad

De statiefaansluiting van de camera is net zo handig voor accessoires (zoals de onderwaterflitser van Nikon) als voor het opnemen van time-lapse-films met een statief.
De statiefaansluiting is bruikbaar voor een hele reeks accessoires (waaronder een selfie-stick) en natuurlijk voor een statief. Deze camera is ook compatibel met de SB-N10 onderwater-Speedlight van Nikon, die tot een diepte van 30 m kan worden gebruikt. Gebruik deze flitser om licht te werpen op troebele onderwaterplekken en verbaas uw vrienden met uw sprankelende onderwateravonturen.

 

Technische specificaties

Voorraad Melding

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nikon COOLPIX W300 geel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…