Aanbieding!

Sony ILCE7RM3B / ILCE-7R Mark III / A7RM3 Body incl. 5 jaar garantie

2.599,00

KOOP TUSSEN 5 MEI EN 31 JULI 2021 DE A7RM3 EN ONTVANG € 300,00 CASHBACK.
VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER

Op voorraad

Beschrijving

Inspiratie voor maximale creativiteit

We hebben een nieuwe wereld ontsloten waarin resolutie, gevoeligheid, dynamisch bereik, verwerkingssnelheid en sluitertijden verder zijn verbeterd. De α7R III biedt een professionele werking in een sterke, compacte behuizing, voor meer flexibiliteit waarmee u in elke situatie geweldige opnamen maakt. Met zoveel kracht, precisie en potentie in handen, legt u unieke ervaringen vast.

De sleutel tot ongeziene werelden

Met de combinatie van een beeldsensor met (ongeveer) 42,4 effectieve megapixels en een verbeterde beeldverwerkingsprocessor is de enig mogelijke beperking uw eigen verbeelding.

Pluk het moment met snelle precisie

Verdubbelde effectiviteit van de AF-tracking, zelfs bij continu fotograferen tot 10 fps, helpt de evolutie van stabiele, supersnelle cameraprestaties verder vooruit.

Nieuwe portretcapaciteiten

De sterk verbeterde oog-autofocus stelt scherp op ogen en volgt deze met grote precisie en snelheid, zelfs wanneer een onderwerp beweegt, wegkijkt of de ogen neerslaat, of wanneer er sprake is van tegenlicht.

Soepele studioworkflow

Met SuperSpeed USB 3.1 Gen 1 via een USB Type-C-connector is supersnelle gegevensoverdracht naar pc mogelijk voor soepele verwerking van grote RAW-gegevensbestanden.

Resolutie waarmee u een extra dimensie vastlegt

Pixel Shift Multi Shooting biedt een fenomenale resolutie, kleurbetrouwbaarheid en textuurweergave waarmee de sfeer van het onderwerp en de omgeving echt wordt vastgelegd.

Realistischere films

Innovatie die 4K HDR-beelden met hoge resolutie, een breed dynamisch bereik en een breed kleurenbereik ondersteunt, resulteert in films die bijna tastbaar lijken.

Full-frame Exmor R CMOS-sensor met 42,4 MP

Het achterverlichte on-chip lensontwerp zonder tussenruimte van de Exmor R-sensor verhoogt de lichtgevoeligheid en zorgt voor een breed dynamisch bereik, ondanks de hoge resolutie van 42,4 megapixels.

Sterk verbeterde beeldverwerking

Een nieuwe front-end LSI en BIONZ X verhogen de verwerkingssnelheid en zorgen samen met de Exmor R-sensor voor een dynamisch bereik tot 15 stops bij lage ISO-gevoeligheid voor foto’s, waardoor een rijkere tonale expressie mogelijk is.

Breed standaard ISO 100-32000-bereik

Het standaard ISO-bereik is uitgebreid naar ISO 100-32000 (verder uitbreidbaar naar ISO 50-102400) en ruis is met maar liefst een hele stop verminderd in het middelste gevoeligheidsbereik.

14-bits RAW-uitvoer voor rijke gradaties

Uitvoer in 14-bits RAW-indeling bevat rijke tonale informatie, van highlights tot schaduwen, en is ook beschikbaar wanneer u opnamen maakt in de stille of de continue modus.

Met het sterke, lichte en betrouwbare ontwerp bereikt u meer

De Quad-VGA OLED Tru-Finder met hoge resolutie biedt een natuurlijk zoekerbeeld met hoge precisie. De functionele voordelen van een elektronische zoeker, zoals goede zichtbaarheid in het donker en AF-mogelijkheden bij gebruik van het vergrote display, zijn verder verbeterd voor krachtige ondersteuning bij opnamen. De α7R III is daarnaast extra veelzijdig dankzij de kleine, lichte behuizing, die robuust en stevig genoeg is voor intensief gebruik.

Quad-VGA OLED Tru-Finder met 3,69 miljoen pixels

Deze twee keer zo heldere9 elektronische zoeker met hoge resolutie geeft fijne details weer. De Hi-kwaliteitsmodus zorgt voor extra gedetailleerde weergave van natuurlijk realistische beelden op een prachtig helder display.

Continu fotograferen tot 10 fps

Leg spontane actie vast met continu fotograferen tot 10 fps12 met AF/AE-tracking. De grote hoeveelheid gegevens van beelden met 42,4 megapixels4 zorgt ervoor dat de beeldkwaliteit hoog blijft, wat gunstig is bij creatieve bewerking.

Fotografeer continu in absolute stilte

Met deze camera kunt u continu fotograferen tot 10 fps12 met AF/AE-tracking. Stilte is cruciaal wanneer u wilde dieren fotografeert. Zelfs het kleinste geluidje kan dan al betekenen dat de perfecte opname aan uw neus voorbijgaat.

Sterk verbeterde AF-prestaties

We hebben de AF-prestaties van de α9 als basis genomen en optimaal toegepast om ze nog beter te maken. Wanneer u met de α7R III eenmaal hebt scherpgesteld op een wild dier dat onvoorspelbaar beweegt, verliest de AF hem niet snel weer uit het oog.

Snelle hybride autofocus met uitgebreide dekking

399 autofocuspunten met fasedetectie die ongeveer 68% van de breedte en hoogte van het beeldgebied beslaan, plus 425 dicht op elkaar geplaatste autofocuspunten met contrastdetectie maken een veel betere scherpstelling mogelijk.

Tot (ongeveer) twee keer snellere AF-respons

Dankzij de veel responsievere, verbeterde snelle hybride autofocus, is de AF-snelheid ongeveer twee keer zo hoog bij omstandigheden met weinig licht.

Ongeveer twee keer betere AF-tracking

Het van de α9 overgenomen AF-algoritme zorgt voor een twee keer zo precieze AF-tracking voor continu fotograferen, zelfs wanneer u complexe of plotselinge bewegingen vastlegt.

Betrouwbare AF tot een helderheid van EV-3

Geavanceerde AF-algoritmen dragen bij aan een hoge AF-precisie, zelfs bij lichtniveaus die zo laag zijn als EV-3, voor een betrouwbaardere automatische scherpstelling bij donkere scènes.

Laat geen moment meer verloren gaan

Met een nieuwe multikiezer, AF-AAN-knop en functies voor aanraakscherpstelling bedient u de scherpstelling snel en intuïtief. Twee ingebouwde sleuven en compatibiliteit met de oplaadbare batterij met grote capaciteit NP-FZ100 zorgen er daarnaast voor dat u met de α7R III opnamen kunt maken met veel minder onderbrekingen, omdat u niet zo vaak media en batterijen hoeft te wisselen.

Continu-opnamen tot 76 beelden

Leg in een continue burst tot 76 gecomprimeerde RAW- of JPEG-beelden vast. Zo kunt u zich zonder afleiding concentreren op het maken van uw burstopnamen.

Twee mediasleuven, UHS-II-ondersteuning

Dankzij de twee mediasleuven, waarvan een compatibel is met UHS-II voor het snel schrijven van gegevens, kunt u met de α7R III tegelijkertijd of in relay afzonderlijke RAW-/JPEG-gegevens en foto’s/films opnemen, en gegevens tussen kaarten kopiëren.

Opnamesessies van professionele duur

De α7R III kan worden voorzien van een NP-FZ100-batterij met ongeveer 2,2 keer de capaciteit van een NP-FW50-batterij. Voor nog langere opnamesessies kunt u via USB Type-C- en multi-/micro-USB-poorten externe batterijen aansluiten.

Beoordelingsfunctie

Met de beoordelingsfunctie kunt u gemaakte foto’s meteen een score van één tot vijf sterren geven. Als de functie is toegewezen aan een aanpasbare knop, kunt u de beoordeling op het weergavescherm uitvoeren.

Gegroepeerde weergave van continu-opnamen

U kunt een reeks foto’s die in de continue modus zijn gemaakt als groep bekijken. De indexweergave is verbeterd en continu-opnamen kunnen per groep worden verwijderd of beschermd.

Mijn menu: sneller naar uw favorieten

Registreer tot 30 veelgebruikte items in het nieuwe Mijn menu om er meteen toegang toe te krijgen. U kunt uw eigen optimale menu maken en aanpassen, precies zoals u het handig vindt.

Oog-autofocus met twee keer zo goede prestaties

De oog-autofocus in de α7R III kan twee keer sneller en effectiever ogen detecteren en volgen, zelfs wanneer u een bewegend onderwerp portretteert.

Verbeterde beeldstabilisatie: vrijer opnamen maken

Dankzij de verbeterde beeldstabilisatie over vijf assen in de camera kunt u op de hoge resolutie en de mobiliteit van de α7R III vertrouwen wanneer u vrij wilt bewegen en fotograferen. Zo kunt u zich op uw onderwerp concentreren zonder u zorgen te maken over verschillende soorten ruis door camerabewegingen.

Optische beeldstabilisatie in de behuizing over vijf assen

Met de nieuwe stabilisatie-unit/gyro-sensoren/algoritmen komen er effectief 5,5 stops bij. Vijf soorten camerabeweging — beweging onder een hoek (pitch/yaw), X/Y-shift en roterende beweging (roll) — worden gecompenseerd.

Connectiviteit voor een professionele workflow

De α7R III beschikt over een USB Type-C-poort die compatibel is met USB 3.1 Gen 1 en sync-aansluitingen waarmee u de camera rechtstreeks op externe apparaten kunt aansluiten, zonder vertraging. Met deze verbindingen wordt uw workflow soepeler en stressvrij, zelfs bij studio-opnamen met pc-tethering of een flitser.

USB 3.1 Gen 1 voor snelle gegevensoverdracht

Dit maakt fotograferen met pc-tethering mogelijk, waardoor grote RAW-bestanden soepel kunnen worden verwerkt, u beelden snel op een pc kunt bekijken en zonder veel vertraging door bestandsoverdracht verder kunt gaan met fotograferen.

Sync-aansluiting beschikbaar

Er is een standaard sync-aansluiting aanwezig voor handige synchronisatie met studioflitsers en andere externe belichtingsapparatuur.

Nieuwe beeldbewerkingssoftware van Sony

Een nieuw pakket met beeldbewerkingstoepassingen biedt u RAW-ontwikkeling van topkwaliteit, handige pc-tethering en efficiënte weergave-/beheermogelijkheden.

Capture One (voor Sony)

Capture One Express (voor Sony) is gratis software waarmee u RAW-gegevens hoogwaardig kunt afwerken. Capture One Pro (voor Sony) is te koop en biedt compatibele functies als plaatselijke aanpassing en opname met pc-tethering.

Pixel Shift Multi Shooting

Met het nieuwe Pixel Shift Multi Shooting worden foto’s weergegeven met levensechte details, textuur, kleuren en sfeer.

4K HDR met een hoge resolutie

Naast de mogelijkheid om prachtige films met hoge resolutie op te nemen in 4K via 5K-oversampling (met 15 megapixels), beschikt de camera over een nieuw HLG-beeldprofiel (Hybrid Log-Gamma), dat een rechtstreekse HDR-workflow ondersteunt. Dit profiel biedt een breed dynamisch bereik voor zeer precieze en levensechte filmbeelden zonder kleurgradatie.

4K-films opnemen met oversampling

U kunt 4K-films die zijn oversampled vanuit gegevens met een equivalent van 5K (15 megapixels) in Super 35mm-indeling opnemen en intern opslaan. De resultaten zijn verbazingwekkend mooi, tot in de kleinste details.

Ondersteuning voor diverse aspecten van HDR-productie

De α7R III beschikt over S-Log voor flexibele beeldexpressie tijdens nabewerking en over HLG voor een rechtstreekse HDR-workflow. Dit is een combinatie die tegemoetkomt aan verschillende vereisten voor HDR-productie.

HLG (Hybrid Log-Gamma) voor een directe HDR-workflow

Het nieuwe HLG-beeldprofiel ondersteunt een rechtstreekse HDR-workflow. Films die u opneemt in de HLG-beeldmodus zien er levensecht uit. Blokvorming in schaduwen en te felle highlights worden onderdrukt, zonder kleurgradatie.

S-Log3 voor breed dynamisch bereik van 14 stops

De α7R III biedt naast S-Log2 ook S-Log3 voor een betere gradatie van schaduwen tot middentonen en een breed dynamisch bereik tot wel 14 stops. De nieuwe brede S-Gamut3/S-Gamut3.Cine-kleurruimte wordt eveneens ondersteund.

Technische specificaties

Gewicht 657 kg
Voorraad Melding

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sony ILCE7RM3B / ILCE-7R Mark III / A7RM3 Body incl. 5 jaar garantie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *