Feiyu Tech G5 3-Assige Handheld Gimbal

239,00

De Feiyu Tech G5 Waterproof Gimbal voor GoPro is een stabilisator voor de GoPro Hero4 en Hero5 action cams, waarmee u vanuit uw hand mooie, vloeiende opnames kunt maken zonder trillingen en schokken.

Informeer naar de levertijden

Categorieën: ,

Beschrijving

Feiyu Tech G5 Waterproof Gimbal voor GoPro 

De Feiyu Tech G5 Waterproof Gimbal voor GoPro is een stabilisator voor de GoPro Hero4 en Hero5 action cams, waarmee u vanuit uw hand mooie, vloeiende opnames kunt maken zonder trillingen en schokken. Deze gimbal is waterdicht, dus u kunt hem ook gebruiken wanneer het regent of in de sneeuw, maar ook op het strand of bij het zwembad. De Tech G5 heeft drie assen die ervoor zorgen dat bewegingen worden gestabiliseerd en het beeld van uw camera wordt gecorrigeerd, wat resulteert in zeer stabiele beelden. Dankzij de bedieningsknoppen en de joystick heeft u de controle over de functies van de gimbal en kunt u de juiste hoek van de camera instellen. De gimbal beschikt daarnaast over een aantal instelmodes die u met de functieknop eenvoudig kunt inschakelen. Zo kunt u met de speciale self-timer knop snel en gemakkelijk selfies en video’s van uzelf maken. Als u op de knop drukt draait de camera naar u toe en met bijvoorbeeld de stembediening van de Hero5 maakt u een selfie zonder dat u de knop nog een keer in hoeft te drukken. 

De Feiyu Tech G5 gimbal wordt van stroom voorzien door een 22650 oplaadbare batterij die u in de handgreep kunt plaatsen. U kunt tot 8 uur blijven filmen op een volledige batterijduur, en een lampje geeft aan wanneer de batterij weer opgeladen moet worden. De G5 is tevens voorzien van Bluetooth, zodat u met de FY Settings app ook via uw smartphone of tablet de gimbal op afstand kunt bedienen, kalibreren, de firmware upgraden en de instellingen wijzigen. Dankzij het handige ontwerp kunt u de G5 zeer compact opbergen en met de meegeleverde opbergtas veilig met u meenemen. 

Kenmerken:

  • Waterdichte gimbal voor GoPro Hero4 en Hero5
  • Ook geschikt voor action cams met vergelijkbare grootte
  • Drie assen zorgen voor vloeiende opnames
  • Bedieningsknoppen en joystick voor volledige controle
  • Bluetooth voor bediening met smartphone of tablet
  • Tot 8 uur filmen op volledige batterij
  • 1/4-20″ schroefdraad

 

Technische specificaties

Voorraad Melding

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Feiyu Tech G5 3-Assige Handheld Gimbal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *