Fotowedstrijd: doe mee en win!

Elke maand is er bij Tuerlings een foto van de maand verkiezing, met elke maand een ander thema. Doe mee aan deze continue fotowedstrijd en win een gratis vak-vergroting op 40x60 Foam-Board (twv €39,-)!

Elke maand hebben wij een winnaar. De winnende foto wordt een maand lang geëxposeerd in onze winkel als "Foto van de maand".

Aan het eind van de maand kan de winnaar de 40x60 foto op Foam-Board in onze winkel ophalen. Naast een mooie afdruk win je natuurlijk ook eeuwige roem!

Stem op jouw favoriete foto

Klik hier om te stemmen op jouw favoriete foto van deze maand.

Upload hier jouw Foto van de Maand

Het thema voor September is: "Weerspiegeling".

Stuur ons je gaafste foto tussen 1 en 30 september.

Let op: de foto moet minimaal 1,3 Mb en maximaal 7 Mb zijn! 


 

Stem op de Foto van de Maand september 2019: weerspiegeling

Kies je favoriete foto. Na het versturen van je stem ontvang je een bevestigingsmail. Klik op de meegestuurde link om je stem definitief te maken. Dit laatste is belangrijk omdat we anders je stem helaas niet mee kunnen tellen.

Kies 1 foto en breng je stem uit

Paul Lambrichs
Anja Sparidaens
John Aarts
Esther van Elburg
Marion Aarts
Guus Vriens
Ans Snoeren
Rieky Hermans
Wilma Vos
Wendy Van de Pas
Lian van hengel
Hannelore Dieleman
Dianne De Kok

Gegevens


 

Spelregels

Je mag deelnemen met maximaal één foto per maand.

De enige eis is dat de ingezonden foto past bij het thema van die maand. Gedurende de maand kan iedere bezoeker van onze site stemmen, na afloop van de maand heeft de inzender met de meeste stemmen gewonnen. Niet altijd is de kwaliteit belangrijk, de keuze van het juiste moment kan ook een winnaar opleveren.

Uiterlijk 7 dagen na afloop van de maand wordt de winnaar persoonlijk bericht, hangt de winnende foto in onze winkel en wordt de foto duidelijk op onze site getoond. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd en de keuze van de stemmers is bindend. De winnaar van de vorige maand ontvangt dan een bericht dat de vergroting kan worden afgehaald.

Deelnemers van de wedstrijd stemmen er mee in dat de foto’s getoond worden en eventueel gebruikt worden voor publiciteit en promotie omtrent de fotowedstrijd en fotograferen in het algemeen.