Klantenservice

We helpen je graag met het plaatsen van je bestelling of vragen over je bestelling, onze producten, onze diensten etc. Als je het antwoord op deze site niet kunt vinden of nog ergens over twijfelt kun je altijd contact met ons opnemen. Bel 013 - 542 19 05 of stuur ons een e-mail.  

Levering

Wij vinden het belangrijk dat je bestelling veilig en snel bezorgd wordt op het door jou opgegeven adres. Je pakket wordt zorgvuldig verpakt en wij zullen er al het nodige aan doen om te zorgen dat je bestelling netjes bij je afgeleverd wordt. Op de dag dat je bestelling vanuit ons magazijn wordt verzonden ontvang je een e-mail met Track en Trace code waarmee je gemakkelijk de verzendstatus van je bestelling kunt volgen.

Je bestelling wordt door ons verzonden zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening staat. Een betaling verricht via iDeal wordt direct door ons ontvangen. 

Track & Trace

Op de dag dat je bestelling wordt verzonden ontvang je een e-mail met een barcode en een bijbehorend nummer. Als je dit nummer en je postcode invoert op de speciale website van PostNL (www.postnlpakketten.nl), kun je heel eenvoudig de status van je bestelling checken.