0

Nikon D3400 body

15% korting op tassen, geheugenkaarten, accu's en filters bij aankoop van dit product

Nu voor € 375,- na cashback!

Normale prijs: € 499,00

Nu € 425,00

Direct leverbaar

Gratis verzending

Normale prijs: € 499,00

Nu € 425,00

Direct leverbaar

Gratis verzending

 
Nikon D3400 body
  • Nikon D3400 body
  • Nikon D3400 body
 

Bij aanschaf van een Nikon D3400 camera ontvangt u nu € 50,- cashback en een gratis camera mini tripod. Actieperiode is van 16 oktober t/m 23 januari 2018. Voor meer informatie zie onze actie pagina.


Met de D3400 is het kinderlijk eenvoudig om opnamen in D-SLR-kwaliteit te maken en te delen. Nikon's SnapBridge¹ handhaaft via Bluetooth®² een continue verbinding tussen de camera en uw smartapparaat, zodat u uw foto's daadwerkelijk tijdens het fotograferen kunt synchroniseren. Als u vervolgens op uw telefoon kijkt, zijn de foto's daar aanwezig en zijn deze gereed om zonder gedoe of wachttijd te worden gedeeld.

En het gaat daarbij niet zomaar om gewone foto's. De grote DX-formaat sensor van 24,2 MP biedt voortreffelijke resultaten bij weinig licht en kan in combinatie met uw NIKKOR-objectief een artistiek ogende onscherpe achtergrond realiseren. Door middel van de hulpstand kunt u uw fotografische vaardigheden verder ontwikkelen en de accu met een hoge capaciteit waarborgt dat de D3400 altijd gereed is om prachtige beelden op te nemen voor plaatsing op sociale media.

Gratis demonstratie

Wil je graag alle mogelijkheden van deze camera leren kennen? Vraag dan nu een gratis demonstratie aan van dit product. Vul je gegevens in, dan nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak. De demonstratie is gratis en vrijblijvend en vind plaats in onze winkel in Tilburg.