Foto van de maand - doe mee en win!

Doe mee aan onze continue fotowedstrijd en win een gratis vak-vergroting op 40x60 Foam-Board (twv €39,-)!

Iedere maand hebben wij een winnaar. De winnende foto wordt een maand lang geëxposeerd in onze winkel als "Foto van de maand". Aan het eind van de maand kan de winnaar de 40x60 foto op Foam-Board in onze winkel ophalen. Naast een mooie afdruk verdien je natuurlijk ook eeuwige roem!

Hoe doe je mee?

Je kunt je foto direct uploaden via onze website. Doe dit voor het einde van de maand. Het thema is geheel vrij, maar de jury houdt wel rekening met de actualiteit en het seizoen. Daarnaast zullen wij beelden die in strijd zijn met de goede smaak weigeren.

De spelregels:

Je mag deelnemen met maximaal één foto per maand (bij méér inzendingen maken wij een keuze).

De foto's worden elke maand beoordeeld door een jury van 3 afgestudeerde fotografen. Let op dat zij vooral beoordelen op een sterke/pakkende plaat, niet op een leuke herinnering of excellerende techniek...

Uiterlijk 16 dagen na afloop van de maand wordt de winnaar persoonlijk bericht, hangt de winnende foto in onze winkel en wordt de foto duidelijk op onze site getoond. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd en de keuze van de jury is bindend. 

Deelnemers van de wedstrijd stemmen er mee in dat de foto’s getoond worden en eventueel gebruikt worden voor publiciteit en promotie omtrent de fotowedstrijd en fotograferen in het algemeen.

Winnende foto maart 2013

foto van de maand maart

gemaakt door: Laurens Valk