0

Polar Pro GoPro Hero 5 Fifty-Fifty Dome

Geschikt voor GoPro Hero 5

€ 59,99

Direct leverbaar

Verzendkosten: € 4,95

€ 59,99

Direct leverbaar

Verzendkosten: € 4,95

 
Polar Pro GoPro Hero 5 Fifty-Fifty Dome
  • Polar Pro GoPro Hero 5 Fifty-Fifty Dome
 

PolarPro Fifty-Fifty Dome voor GoPro Hero 5

Met de PolarPro Fifty-Fifty dome kan je prachtige opnames maken op de waterspiegel, half boven en half onder water. De Dome duwt het water weg van de camera waardoor je geen wazig beeld krijgt, maar het water net zover van je lens verwijderd is dat je GoPro de waterspiegel vast kan leggen. Hierdoor krijg je een scherp beeld van zowel wat er boven water gebeurt, als wat er onder water te zien is. De Dome is bruikbaar voor zowel foto's als video's en is specifiek ontworpen voor de GoPro Hero 5 black.

Eenvoudig te bevestigen

De Polar Pro Fifty-Fifty Dome is snel en gemakkelijk op de lens van je Gopro Hero 5 te klikken. Plaats je GoPro camera in de Dome en klik de vergrendeling vast. Je hebt hiervoor geen extra behuizing nodig, want jouw GoPro Hero 5 camera is waterdicht tot 10 meter diep. De 'PolarPro optics' zorgen voor een haarscherp beeld. De bolvormige lens kan losgehaald worden, om hem zo schoon te kunnen maken.

Uitgebreide over-under set

De Polar Pro Fifty-Fifty Dome bevat niet alleen de bolvormige over-under lens, maar ook een 'latch' om de Dome gemakkelijk te kunnen bevestigen. Bovendien wordt hij geleverd met drijvende grip, zodat je je GoPro Hero 5 niet veliest tijdens het filmen met de Dome, en je hem bovedien gemakkelijk vast kunt houden. Ook wordt een bewaarhoes voor de Dome meegeleverd, zodat deze niet beschadigt wanneer je hem niet gebruikt. Uiteraard zit er levenslange garantie op de PolarPro Fifty-Fifty Dome.

De Fifty-Fifty Dome in het gebruik

Het effect van beelden met de fifty-fifty dome is spectaculair. Echter, het vastleggen van prachtige over-under shots vereist oefening. Houd er rekening mee dat de vorm van de Dome ervoor zorgt dat er meer licht reflecteert op de lens, en dit licht in verschillende richtingen schijnt. Om schitteringen te voorkomen, kun je het beste filmen met de zon in de rug. Ook zul je moeten oefenen met de hoek waaronder je filmt, en het frame dat je vastlegt. Probeer de Dome daarom eerst uit in een zwembad, voordat je ermee de zee in gaat. Hoe meer je oefent, hoe mooier je uiteindelijke shots zullen worden!

Gratis demonstratie

Wil je graag alle mogelijkheden van deze camera leren kennen? Vraag dan nu een gratis demonstratie aan van dit product. Vul je gegevens in, dan nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak. De demonstratie is gratis en vrijblijvend en vind plaats in onze winkel in Tilburg.