Studiolampen

Met deze flitssets, statieven en studiolampen van Falcon Eyes en Multiblitz zet je binnen no-time een professionele fotostudio op en kun je zelf aan de slag.

Studiolampen

Als eigenaar van een fotostudio, wil je natuurlijk kwalitatief gezien de beste spullen in huis hebben. Het spreekwoord luidt niet voor niets: een goed begin is het halve werk. Bij Tuerlings hebben wij alle studiobenodigdheden in huis en kunnen wij je adviseren over wat het beste bij jouw studio past. Een essentieel onderdeel van de fotostudio zijn natuurlijk de studiolampen. In onze webshop vindt je voornamelijk producten van het merk Falcon Eyes. Verder zijn er ook een aantal producten van het merk Multiblitz dat ook geschikt is voor professionals.

Studiolampen Falcon Eyes

De Falcon Eyes studiolampen zijn ideaal voor beginnende foto- en videograven. Deze studiolampen geven constant licht. Hierdoor zie je het effect van wat het licht doet met het plaatje dat je schiet. Met deze studiolampen heb je te allen tijde controle over de lichtval en de intensiteit van het licht. Een andere optie is om gebruik te maken van daglichtlampen. De naam zegt het natuurlijk al, de kleurtemperatuur van de studiolampen evenaart het natuurlijke daglicht. Dit geeft het meest natuurlijke effect aan je foto’s. Het is ook mogelijk om de statieven in te klappen, waardoor ze mede dankzij het lichte gewicht gemakkelijk mee te nemen zijn voor fotografie op locatie. 

Studiolampen en meer

Met alleen studiolampen ben je er natuurlijk nog niet. In ons assortiment bevindt zich ook een flitsparaplu. Deze wordt gebruikt om zacht licht te laten reflecteren. Om het licht draadloos te bedienen, hebben wij ook een trigger in het assortiment. Hiermee kunt u van afstand het licht bedienen. Natuurlijk zijn er in onze webshop ook losse studiolampen, accu's en losse statieven verkrijgbaar. Wil je meer informatie over studiolampen of andere benodigdheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies!