Studiolampen

Bij een professionele fotostudio horen studiolampen, statieven en studioflitssets. Met de materialen van Godox, Falcon Eyes, Caruba en Linkstar zet je binnen no-time een professionele fotostudio op en kun je zelf aan de slag.

Pagina:
  1. 1
Pagina:
  1. 1

Studiolampen

Een essentieel onderdeel van een professionele fotostudio zijn natuurlijk de studiolampen. Foto Tuerlings heeft verschillende studiolampen sets, in verschillende prijsklassen. De Falcon Eyes studiolampen zijn ideaal voor beginnende foto- en videograven. Deze studiolampen vallen in de goedkopere prijsklasse en geven een constant licht. Hierdoor zie je het effect van wat het licht doet met het plaatje dat je schiet. Met deze studiolampen heb je te allen tijde controle over de lichtval en de intensiteit van het licht. 

De studioflitssets van Mulitblitz zijn geschikt voor de professionele fotografen, met middelgrote fotostudio's. De sets zijn zeer compleet en bestaan uit studiolampen, flitskoppen, flitsparaplu, statieven en een trigger. De sets zitten wel in de duurdere prijsklasse, maar je bent dan wel voorzien van alle benodigdheden. De volledige set wordt geleverd met een transsporttas zodat je gemakkelijk alles meeneemt naar verschillende locaties.

Statieven

Statieven zijn een onmisbaar onderdeel van studiolampen. De statieven zorgen ervoor dat studiolampen goed gepositioneerd kunnen worden, zodat je de mooiste foto's maakt. De statieven in het assortiment bij Foto Tuerlings zijn multifunctioneel te gebruiken. Ze zijn stevig, maar licht gewicht. De geveerde secties zorgen ervoor dat je makkelijk de hoogte kan instellen. Op het uiteinde van het statief zit een universele spigotadapter waarop alle gangbare studiolampen geplaatst kunnen worden. Het is ook mogelijk om de statieven in te klappen, waardoor ze mede dankzij het lichte gewicht gemakkelijk mee te nemen zijn voor fotografie op locatie. 

Studioflitsset en meer

Met alleen studiolampen en statieven ben je er natuurlijk nog niet. In ons assortiment bevinden zich ook verschillende studioflitssets. Deze studioflitssets worden gebruikt om in combinatie met de studiolampen het zachte licht te laten reflecteren. Natuurlijk zijn er in onze webwinkel ook losse studiolampen, accu's en losse statieven verkrijgbaar.

Wil je meer informatie over studiolampen of andere benodigdheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies!