Bushnell Legend 8×42 roof, black, FMC

179,00

Bushnell Legend 8×42 roof, black, FMC

Op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

De Legende is terug, met een geheel nieuw ontwerp. De vernieuwde ergonomie geeft u een nog zelfverzekerde grip, met een lichter eigen gewicht dan zijn voorganger. Het volledig glazen, volledig gecoate optische systeem zorgt voor een uitstekende resolutie, contrast en lichttransmissie. Combineer dat met een IPX-7 waterdichte constructie, getest op 1 meter gedurende 30 seconden, en een Bushnell RainGuard HD beschermende coating, en deze verrekijker is bestand tegen de moeilijkste weersomstandigheden.

Kenmerken:

● Waterdichte constructie met Bushnell Rainguard lens coating IPX7 Deze waterdichte constructie wordt getest door de kijker 30 minuten onder te dompelen op 1 meter diepte, zonder enige druk. De combinatie van de IPX7-classificatie en Bushnell Rainguard coating, betekent dat deze verrekijker klaar is om de ruwste elementen te weerstaan.

● Fully Multi Coated, met een volledig glazen lenzen opbouw Een volledig glazen en volledig meervoudig gecoate lenzensysteem verhoogd het contrast, de resolutie en de lichttransmissie, zelfs onder slechte lichtomstandigheden.

● Stevige rubberbekleding voor een goede grip en betere bescherming tegen stoten en vallen. De Bushnell Legens kijker heeft een goede ergonomische en zacht aanvoelend rubberen grip. De praktische structuur op de grip, langs de zijkanten en de brug van de verrekijker verkleint de kans op het laten vallen van de kijker en geeft een zelfverzekerd gevoel in de hand. Het gebruik is hierdoor zelfs met één hand mogelijk!

● Lichtgewicht constructie voor hoog draagcomfort

● Makkelijk te bedienen scherpstelwiel voor een

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bushnell Legend 8×42 roof, black, FMC” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *