Sony actioncams

Action Cams zijn al een behoorlijke tijd populair bij een grote groep sportievelingen zoals surfers, skiërs en snowboarders. Het levert dan ook mooie beelden op als de sportieve amateur met de Sony Actioncam aan de slag gaat. De Sony Actioncams hebben CMOS Exmor R sensoren en een BIONZ X beeldprocessor die het beeld in 50Mbps kan verwerken en wat leidt tot een erg scherp, kleurrijk maar ook contrastrijk beeld. Misschien wel beter dan dat van andere aanbieders in dezelfde klasse. Vergelijk de Sony Actioncam met de GoPro.

 1. Sony HDRAS50B 16M Exmor R, Zeiss, Advanced SteadyShot, New UI, 3X Zoom,
   
 2. 4K actie's filmen!!
  Sony FDR-X1000VR 4K Actioncam

  Sony FDR-X1000VR 4K Actioncam

  Normale prijs: € 450,00

  Nu € 359,00

  Meer informatie
   
   
   
 3. 4K-films: Stabieler dan ooit.
  Sony FDRX3000R

  Sony FDRX3000R

  € 529,00
  Meer informatie
   
   
   

3 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 

Sony actioncams: meer camera dan je denkt…

Sony was niet de eerst elektronica fabrikant die met een Action Cam op de markt kwam, maar hierdoor hebben ze wel even de tijd gehad om te zien hoe de concurrentie het aangepakt heeft.

De Sony Action Camera’s hebben CMOS Exmor R sensoren en een BIONZ X beeldprocessor die het beeld in 50Mbps kan verwerken en wat leidt tot een erg scherp, kleurrijk maar ook contrastrijk beeld, misschien wel beter dan dat van andere aanbieders in dezelfde klasse. De 170 graden ZEISS Tessar lens en de stereomicrofoon aan de onderzijde van de Action Cam zijn zichtbaar aan de voorkant van de camera, die 24.2mm bij 46.5mm groot is. De lengte van het 67 gram wegende cameraatje (inclusief accu) maken deze Action Cam uiterst compleet en compact om producties mee te filmen.

Naast de eerder genoemde specs heeft de Sony Action Cam een aantal leuke features die het gebruik, maar ook het terugkijken van het opgenomen materiaal leuker maakt. Met de ingebouwde Wi-Fi kan de camera op afstand bedient worden, de speciale Live View remote (RM-LV1) met een display (die je apart dient aan te schaffen) maakt het gebruik wel erg makkelijk. De polsband is spat waterdicht en kan dankzij de rubberen behuizing tegen een stootje, het apparaat kan tot maximaal 5 Action Cams tegelijk in opname zetten (en stoppen). De Live View remote is dus de EVF (Electronic Viewfinder (zoeker)) van de Action Cam. Hier heeft Sony overigens ook een iOS of Android app voor.