Foto’s afdrukken Tilburg

Digitaal fotograferen is ontzettend leuk, maar een foto is pas een échte foto als die ook mooi afgedrukt is op echt fotopapier. Natuurlijk kun je daarvoor bij ons terecht.

foto app

Voor het afdrukken van foto’s hoef je niet naar onze winkel te komen
Gebruik onze eigen app om meteen online te bestellen:Je kunt je foto’s dan 24 uur later bij ons ophalen of (in principe binnen 24 uur) thuis laten bezorgen.

Fotosnelservice van Tuerlings

Foto Tuerlings heeft in de vestiging aan de Heuvelstraat 106 een modern minilab staan waarop wij je mooiste foto’s vertalen naar een prachtige afdruk op echt fotopapier, waar nodig zelfs handmatig gecorrigeerd. Dit kunnen wij zelfs met een directservice. Kom daarvoor langs in onze winkel.

Druk in de winkel? Geen probleem, je kunt ook zelf je order plaatsen op een van de zeer gebruiksvriendelijke intake-stations. Daarnaast kunnen wij analoge fotorolletjes voor je ontwikkelen. Let wel op: gezien het zeer beperkte aanbod draaien wij voor analoge filmrolletjes alleen op woensdag. Kortom, met ons eigen lab kunnen wij alles aan tot een maximum negatief-formaat van 6×6, en maximum afdruk-maat van 100 x 500 cm.

Fotorolletjes ontwikkelen

Elke woensdag ontwikkelen wij in eigen huis fotorolletjes, als u deze voor woensdag bij ons aanlevert zijn ze vrijdag klaar. Er is ook een spoedservice zodat ze op woensdag al voor je klaar kunnen liggen, dit is tegen een kleine meerprijs. In onze winkel en webshop is ook een groot assortiment fotorolletjes beschikbaar.

Kijk snel in onze webshop.

Groot formaat vak-afdrukken

groot formaat foto
groot formaat foto

Wij hebben ook een grote fotoprinter in huis die vakwerk fotoafdrukken kan maken tot maximaal 110cm breed en in principe tot meters lang.

De scherpte en kleurweergave van onze vakprints is ongekend, en kent voor dergelijk formaten ook nog eens een zeer snelle levertijd.

Kom gerust eens kijken en informeren naar de mogelijkheden voor zo’n prachtige foto, en vraag ook eens naar mogelijkheden voor speciale opmaak zoals collages, kalenders, enzovoort.