Pasfoto maken voor paspoort of rijbewijs

Dame met pasfoto's in haar hand

Wanneer je een nieuw paspoort, visum, ID-kaart of rijbewijs aan gaat vragen, is het verplicht om een pasfoto van jezelf mee te nemen. Iedereen moet zich kunnen identificeren. Hiervoor is het noodzakelijk dat je een paspoort of ID-kaart hebt. Bij Foto Tuerlings ben je aan het juiste adres voor officiële pasfoto’s. Deze pasfoto’s zijn gecertificeerd door de Stichting Nederlandse Fotovakhandel.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van officiële pasfoto’s. Ben je bijvoorbeeld geslaagd voor je rijexamen? Ook dan heb je een officiële pasfoto nodig voor op je rijbewijs. Bij Foto Tuerlings betaalt u € 14,99 voor een set van 6 officiële pasfoto’s.

NIEUW: RDW erkenning ten behoeve van online verlengen rijbewijspasfoto voor rijbewijs

Per januari 2020 zijn wij RDW erkend en kun je bij ons terecht voor een RDW erkende rijbewijsfoto voor het online verlengen van je rijbewijs. Check hier of je kunt voldoen aan de voorwaarden.

Neem vervolgens je oude rijbewijs mee naar onze winkel en geef aan dat je een RDW foto wenst, dan gaat je pasfoto vergezeld van je handtekening en rijbewijsnummer digitaal over een veilige lijn naar de RDW. 

Een afspraak maken is bij ons NIET NODIG.

Pasfoto rijbewijs of paspoort met garantie

Een officiële pasfoto moet aan strenge eisen voldoen. Hierdoor wordt niet iedere pasfoto goedgekeurd bij het gemeentehuis. Een afgekeurde pasfoto zorgt meestal voor een vervelende situatie: je moet een nieuwe pasfoto laten maken en waarschijnlijk een nieuwe afspraak maken bij de gemeente. Bij Foto Tuerlings zijn wij bewust van de eisen waaraan een pasfoto moet voldoen en hierdoor komt het zelden voor dat een door ons gemaakte pasfoto afgekeurd wordt bij de gemeente.

Wanneer je bij Foto Tuerlings een pasfoto laat maken, houden wij rekening met alle wettelijke eisen en volgen wij de officiële instructies van de overheid op. Mocht de pasfoto toch afgekeurd worden door de gemeente? In het zeldzame geval dat onze pasfoto’s afgekeurd worden, maken wij natuurlijk gratis een nieuwe pasfoto voor je.

Pasfoto maken in Tilburg zonder afspraak

Voor het aanvragen van een officieel document is een pasfoto verplicht. Heb je al wel een afspraak gepland maar kom je er op het laatste moment achter dat je geen pasfoto hebt? Vaak moet je voor het maken van een pasfoto vooraf een afspraak maken. Bij Foto Tuerlings is dit niet nodig. Je kunt gewoon onze winkel binnen lopen zonder afspraak om een pasfoto te laten maken. Wij zorgen er dan voor dat je snel weer naar buiten loopt met een goedgekeurde pasfoto op zak.

Wel is het nodig om een afspraak te maken wanneer je een pasfoto op locatie wil laten maken. Ben je fysiek niet in staat om naar de winkel te komen of wil je van een grote groep pasfoto’s laten maken? Dan kun je bij ons terecht voor pasfoto’s op locatie.

Ook voor visum of buitenlandse documenten

Ga je op reis naar het buitenland en moet je hiervoor een visum aanvragen? Let er dan goed op dat je pasfoto aan de juiste voorwaarden voldoet. De eisen en voorwaarden voor een pasfoto kunnen per land verschillen. Bij Foto Tuerlings zijn wij ook op de hoogte van de voorwaarden die in het buitenland gesteld worden aan een officiële pasfoto. Voor het maken van een officiële pasfoto voor op je visum of buitenland document kun je bij ons terecht.

Wil je meer informatie over een pasfoto maken voor Nederlandse of buitenlandse documenten? Neem gerust contact met ons op of loop binnen in onze winkel: Heuvelstraat 106 in Tilburg.

Pasfoto's zonder afspraak