Foto's afdrukken Tilburg

Digitaal fotograferen is ontzettend leuk, maar een foto is pas een échte foto als die ook mooi afgedrukt is op echt fotopapier. Natuurlijk kun je daarvoor bij ons terecht.

Fotosnelservice van Tuerlings

Foto Tuerlings heeft in de vestiging aan de Heuvelstraat 106 een modern minilab staan waarop wij je mooiste foto's vertalen naar een prachtige afdruk op echt fotopapier, waar nodig zelfs handmatig gecorrigeerd. Dit kunnen wij zelfs met een directservice. Kom daarvoor langs in onze winkel. 

Druk in de winkel? Geen probleem, je kunt ook zelf je order plaatsen op een van de zeer gebruiksvriendelijke intake-stations. Daarnaast kunnen wij analoge fotorolletjes voor je ontwikkelen. Let wel op: gezien het zeer beperkte aanbod draaien wij voor analoge filmrolletjes alleen op dinsdag. Kortom, met ons eigen lab kunnen wij alles aan tot een maximum negatief-formaat van 6x6, en maximum afdruk-maat van 100 x 500 cm. 

Online foto's bestellen bij Ringfoto Nederland

De budgetprint is van een dunnere kwaliteit papier, omvat geen handmatige correcties en heeft een langere levertijd. De budgetprint is er vanaf € 0,08 per foto. Bij ons landelijke Ringfoto lab kun je ook terecht voor fotoalbums, mokken, muismatten, etc. Let op bij het bestellen van vergrotingen/posters: zorg dat je bestanden in een verhouding van precies 2:3 staan. Indien de verhouding anders is, zal het lab ze afdrukken met witte randen (de Fitt-in/Niet uitgevuld methode).

Let op: deze service heeft wel een langere levertijd. 

fotoservice ringfoto

 

groot formaat foto

Groot formaat vak-afdrukken

Sinds de zomer van 2007 hebben wij ook een zeer grote printer in huis die topkwaliteit fotoafdrukken kan maken tot maximaal 110cm breed en in principe tot meters lang. Afdrukken is mogelijk op verschillende materialen zoals Smooth Gloss, Smooth Pearl, Canvas en op aanvraag ook nog andere materialen.

Wij werken met professionele materialen, en canvas kunnen wij opgespannen afleveren. De scherpte en kleurweergave van onze vakprints is ongekend, en kent voor dergelijk formaten ook nog eens een zeer snelle levertijd.

Kom gerust eens kijken en informeren naar de mogelijkheden voor zo'n prachtige foto, en vraag ook eens naar mogelijkheden voor speciale opmaak zoals collages, kalenders, enzovoort.