Foto's afdrukken Tilburg

Digitaal fotograferen is ontzettend leuk, maar een foto is pas een échte foto als die ook mooi afgedrukt is op echt fotopapier. Natuurlijk kun je daarvoor bij ons terecht.

Voor het afdrukken van foto's hoef je niet naar onze winkel te komen
Gebruik onze eigen app om meteen online te bestellen:
Apple gebruikers klik HIER
Android gebruikers klik HIER

Je kunt je foto's dan 24 uur later bij ons ophalen of (in principe binnen 24 uur) thuis laten bezorgen.

Fotosnelservice van Tuerlings

Foto Tuerlings heeft in de vestiging aan de Heuvelstraat 106 een modern minilab staan waarop wij je mooiste foto's vertalen naar een prachtige afdruk op echt fotopapier, waar nodig zelfs handmatig gecorrigeerd. Dit kunnen wij zelfs met een directservice. Kom daarvoor langs in onze winkel. 

Druk in de winkel? Geen probleem, je kunt ook zelf je order plaatsen op een van de zeer gebruiksvriendelijke intake-stations. Daarnaast kunnen wij analoge fotorolletjes voor je ontwikkelen. Let wel op: gezien het zeer beperkte aanbod draaien wij voor analoge filmrolletjes alleen op woensdag. Kortom, met ons eigen lab kunnen wij alles aan tot een maximum negatief-formaat van 6x6, en maximum afdruk-maat van 100 x 500 cm. 

groot formaat foto

Groot formaat vak-afdrukken

Wij hebben ook een grote fotoprinter in huis die vakwerk fotoafdrukken kan maken tot maximaal 110cm breed en in principe tot meters lang. 

De scherpte en kleurweergave van onze vakprints is ongekend, en kent voor dergelijk formaten ook nog eens een zeer snelle levertijd.

Kom gerust eens kijken en informeren naar de mogelijkheden voor zo'n prachtige foto, en vraag ook eens naar mogelijkheden voor speciale opmaak zoals collages, kalenders, enzovoort.