Pasfoto Tilburg

pasfoto maken tilburg

Wil je een pasfoto in Tilburg laten maken? Bij Foto Tuerlings ben je aan het juiste adres. Wij zijn gecertificeerd door de Stichting Nederlandse Fotovakhandel. Hierdoor zijn wij hét adres in Tilburg voor het maken van een officiële pasfoto. Iedereen moet zich kunnen identificeren. Een ID-kaart of paspoort met pasfoto is hiervoor noodzakelijk. Ook wanneer je net geslaagd bent voor je rijexamen, wordt er bij de gemeente gevraagd naar een pasfoto voor op je rijbewijs. Bij Foto Tuerlings hebben wij je graag met het maken van een pasfoto voor op officiële documenten.

Pasfoto maken, met garantie

Niet iedere pasfoto wordt goedgekeurd bij het gemeentehuis. Je hebt misschien zelf al wel eens meegemaakt dat je bij het gemeentehuis aankwam en dat ze de pasfoto afkeurde. Erg vervelend want hierdoor moest je waarschijnlijk een nieuwe afspraak maken bij de gemeente en weer een nieuwe pasfoto laten maken. Een pasfoto voor op een officieel document moet aan verschillende eisen voldoen. Bij Foto Tuerlings zijn wij bewust van de eisen waaraan een pasfoto moet voldoen en hierdoor komt het zelden voor dat een door ons gemaakte pasfoto afgekeurd wordt bij de gemeente.

Bij het maken van een pasfoto houden wij rekening met alle wettelijke eisen en wij volgen alle officiële instructies van de overheid op. Wordt je pasfoto toch afgekeurd bij de gemeente? Wij houden ons netjes aan onze afspraak. Wanneer wij een pasfoto gemaakt hebben die afgekeurd wordt, kun je met de pasfoto garantie gratis een nieuwe pasfoto laten maken.

Pasfoto maken Tilburg, zonder afspraak

Het aanvragen van een officieel document kan alleen wanneer je een pasfoto bij hebt. Wanneer je pas op het laatste moment erachter komt dat je nog een pasfoto moet laten maken, is het vervelend om hier een afspraak voor in te moeten plannen. Bij Foto Tuerlings is het maken van een afspraak niet nodig. Je kunt gewoon onze winkel binnen lopen zonder afspraak om een pasfoto te laten maken. Door onze flexibiliteit is een afspraak niet noodzakelijk en kunnen wij ervoor zorgen dat de pasfoto’s zo snel mogelijk gemaakt zijn.

Overige pasfoto’s

Een pasfoto laten maken voor een buitenlands document? Ook daar heeft Foto Tuerlings ervaring mee. Naast het maken van pasfoto’s voor officiële Nederlandse documenten, hebben wij ook ervaring met het maken van pasfoto’s voor buitenlandse documenten. Wij maken bijvoorbeeld ook pasfoto’s voor Amerikaanse, Indiase en Turkse paspoorten. Doordat wij zijn aangesloten bij pasfotomaken.nl, pasfotoorganisatie.nl en pasfotostudios.nl, kunnen wij ook pasfoto’s maken voor clubpassen en NOC sportpasfoto’s.

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze pasfoto dienst? Neem dan contact met ons op!