Video naar dvd service

video naar dvd

Heb je thuis nog een videorecorder onder de tv staan? Dan ben je waarschijnlijk eerder uitzondering dan regel, want die tref je nog maar in weinig huiskamers aan. Toch was dat een paar jaar geleden nog een heel ander verhaal. Toen kochten we nog films, videobanden wel te verstaan, in de winkel en namen we series en andere tv programma’s nog op met een videoband. Al je je dit herinnert, weet je ook nog goed dat je af en toe een programma opnam op een videoband waar nog iets belangrijks op stond. Gelukkig zijn we een aantal jaren verder en kunnen we veel programma’s en films online (terug)kijken. Maar helaas niet alles en dan zou je graag willen dat je een video naar dvd kon veranderen.

Waarom van video naar dvd?

Want achter in de kast, onder een dikke laag stof,  liggen nog oude videobanden. Videobanden met beeldmateriaal, die je niet zomaar online terug kunt kijken. Wellicht staat er beeldmateriaal van je bruiloft op, de geboorte van je kind of zie jezelf voor de eerste keer lopen. Mooie beelden, die je door het gebrek van een videorecorder, gewoon niet meer terug kunt zien. En daar kan Foto Tuerlings je bij helpen, want wij kunnen de beelden van je video naar dvd omzetten.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wanneer wij bij Foto Tuerlings de video naar dvd omzetten, werken wij met hoogwaardige apparatuur. Hierdoor kun je jouw nieuwe, digitale bestanden terug kunnen kijken in de hoogst mogelijke kwaliteit. Naast de standaard videobanden (VHS) kunnen wij ook miniDV, Hi8, Digital8 en VHS-C overzetten op dvd. De richtprijs hiervoor is € 24,99 per dvd (max. 2 uur). Maar omdat het niet altijd duidelijk is wat je aan materiaal hebt, het beeld qua maat/type kan afwijken en er vaak nog opstartkosten/handlingskosten/wisselkosten van toepassing zijn raden wij aan je beeldmateriaal mee naar onze winkel in Tilburg te nemen. Wij kunnen dan aan de hand van een meer gespecificeerde prijslijst een berekening maken van de te verwachten kosten.

Wil je meer informatie over beeld omzetten van video naar dvd? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Tilburg