Systeemcamera's

Systeemcamera's bieden het beste van twee werelden: het compacte van een compactcamera en de kwaliteit van een spiegelreflex camera. Het zijn kleine, lichte camera's met verwisselbare lens, geen spiegel maar wel reflexkwaliteit! Bij Foto Tuerlings vind je systeemcamera's van alle bekende merken, zoals Canon, Nikon, Sony, Samsung, Panasonic en Olympus.

Pagina:
  1. 1
Pagina:
  1. 1

Wanneer een digitale systeemcamera kopen?

Een digitale systeemcamera is een goed alternatief wanneer een spiegelreflex net een maatje te groot is voor jou. Maar ook voor gebruikers van spiegelreflexcamera’s kan het een aantrekkelijk alternatief zijn.

Voordelen digitale systeemcamera ten opzichte van spiegelreflex

In vergelijking met de spiegelreflexcamera valt op dat de moderne digitale systeemcamera’s de meest gehoorde nadelen, namelijk de relatief lage snelheid en het onhandig grote formaat, van spiegelreflexcamera’s goedmaken. Digitale systeemcamera’s zijn lekker licht van gewicht zodat je deze gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. Bovendien werkt een digitale systeemcamera ontzettend snel door het ontbreken van een reflex- en autofocussysteem. Natuurlijk zijn er wel verschillen te vinden in kwaliteit van de fotoresultaten, maar toch kan je met digitale systeemcamera’s echt nog prachtige foto’s met veel diepte maken.

Voordelen systeemcamera's ten opzichte van compact camera

Aan een digitale systeemcamera is niet voor niets een iets hoger prijskaartje verbonden dan aan een compact camera. De beeldkwaliteit van digitale systeemcamera’s is namelijk een stuk hoger waardoor deze camera’s beelden nog mooier en realistischer kunnen vastleggen. Bovendien zijn de mogelijkheden om zelf instellingen te bepalen bij digitale systeemcamera’s  veel groter en kun je er ook andere lenzen op bevestigen. Voor iedereen met enige kennis van fotografie is een systeemcamera dus een goed alternatief voor een compact camera voor nog mooiere resultaten.

Overtuigd?

Ben je ervan overtuigd dat een digitale systeemcamera iets is voor jou? Neem dan meteen een kijkje in ons uitgebreide assortiment met systeemcamera’s van allerlei merken. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen voor een advies op maat!