Systeemcamera's

Systeemcamera's bieden het beste van twee werelden: het compacte van een compact camera en de kwaliteit van een spiegelreflexcamera. Het zijn kleine, lichte camera's met verwisselbare lens, geen spiegel maar wel reflexkwaliteit! Bij Foto Tuerlings vind je systeemcamera's van alle bekende merken, zoals Canon, Nikon, Sony, Panasonic en Olympus.

Pagina:
  1. 1
Pagina:
  1. 1

Wanneer een digitale systeemcamera kopen?

Een digitale systeemcamera is een goed alternatief wanneer een spiegelreflex net een maatje te groot is voor jou. Maar ook voor gebruikers van spiegelreflexcamera’s is het een aantrekkelijk alternatief om deze systeemcamera's te kopen.

Voordelen digitale systeemcamera ten opzichte van spiegelreflex

De moderne digitale systeemcamera's maken de twee grootste nadelen van de spiegelreflexcamera meer dan goed. Bij spiegelreflexcamera's vindt men het formaat van de camera te groot, daarnaast is de camera niet de snelste camera. Digitale systeemcamera’s zijn daarentegen lekker licht van gewicht zodat je deze gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Bovendien werkt een digitale systeemcamera ontzettend snel door het ontbreken van een reflex- en autofocussysteem. Natuurlijk zijn er wel verschillen te vinden in kwaliteit van de fotoresultaten, maar toch maak je met digitale systeemcamera’s echt nog prachtige foto’s met veel diepte.

Voordelen systeemcamera's ten opzichte van compactcamera

Een digitale systeemcamera heeft een iets hoger prijskaartje dan de compactcamera. Dit komt ten eerste doordat de beeldkwaliteit van digitale systeemcamera’s een stuk hoger is dan die van een compactcamera. De beelden van een digitale systeemcamera zijn mooier en realistischer. Ten tweede zijn de mogelijkheden om zelf de instellingen te bepalen bij digitale systeemcamera’s veel groter dan bij een compactcamera en kan je ook andere lenzen op de behuizing bevestigen. Voor iedereen met enige kennis van fotografie is een digitale systeemcamera een goed alternatief voor een compactcamera, met een nog mooier resultaten.

Overtuigd?

Ben je ervan overtuigd dat een digitale systeemcamera iets voor jou is? Wil jij graag een digitale systeemcamera kopen, neem dan meteen een kijkje in ons uitgebreide assortiment met systeemcamera’s van allerlei merken. Voor advies op maat, neem contact met ons!