Samyang objectieven

De Samyang objectieven bestaan meer dan 40 jaar. Samyang is gespecialiseerd in de productie van professionele optische producten. Het merkt levert hoogwaardige objectieven die handmatig scherpstellen en combineerbaar zijn met camera’s van grote A-merken. Samyang biedt tele-, groothoek- en standaard cameraobjectieven


Over Samyang

Samyang specialiseert zich in objectieven met een vaste brandpuntafstand, hoge lichtsterkte en hoge beeldkwaliteit. In de productie combineert Samyang hoge optische parameters met moderne precisie. Daarbij richt het merk op innovatie voor creatie van de beste klantwaarde. Het is de missie van Samyang om wereldleider te worden in de optische industrie. De kernwaarden van Samyang kernmerken zich als intuïtief, simpel en hoge optische kwaliteit. Samyang biedt objectieven voor zowel DSLR als CSC camera’s voor een betaalbare prijs.

Professioneel en creatief

Binnen Samyang gaat iedere medewerker de creatieve uitdaging aan om producten professioneel te blijven verbeteren. Het is belangrijk om klanten wereldwijd zo goed mogelijk te laten functioneren in hun dagelijkse fotowerkzaamheden. Samyang zet innovatie in voor de beste verbeteringen. De objectieven van Samyang zijn uitgerust met features die zorgen dat je lenzen kunt scherp stellen tijdens het fotograferen. Het maakt niet uit in welke lichtval of omgeving je fotografeert. Samyang leert van respons en feedback en zorgt voor de nodige ontwikkeling binnen de optische industrie.

Advies over lenzen en objectieven van Samyang?

Bekijk ons ruime assortiment Samyang objectieven voor camera’s van diverse merken Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend advies over Samyang producten? Bezoek gerust onze winkel voor een gratis demonstratie. We zien je graag verschijnen!