Sigma objectieven

Sigma is één van de meest bekende fabrikanten van objectieven als we de bekende cameramerken niet meetellen. Sigma maakt objectieven voor camera's van onder andere Nikon, Canon, Pentax en Sony. 

Pagina:
  1. 1
Pagina:
  1. 1

Over sigma

Sigma heeft optische technieken geperfectioneerd om zo de mogelijkheden van moderne digitale spiegelreflexcamera's optimaal te benutten. Met deze Sigma objectieven wordt tegemoetgeko­men aan de eisen van de moderne fotograaf. Voor elk fotografiemoment is er wel een geschikt objectief te vinden zodat je je op creatief vlak helemaal kunt uitleven.

Sigma objectieven voor camera’s van allerlei merken

Sigma objectieven zijn er voor camera’s van allerlei grote merken, zoals Canon, Nikon, Sony en Pentax. Van welke camera u dan ook de trotste eigenaar bent, Sigma heeft voor elke camera een passend objectief. Objectieven verschillen in de (ervaren) grootte van hun beeldhoek. Zo zijn er objectieven die resulteren in beeldhoeken die groter zijn dan hoe wij het als mens ervaren, maar ook objectieven met beeldhoeken kleiner dan het menselijk oog. Bovendien heeft dit ook weer een effect op de belichting en scherpte van foto’s. Om deze redenen kan het dan ook erg nuttig zijn om in bepaalde situaties van objectief te wisselen voor de mooiste resultaten.

Sigma: uitstekende kwaliteit door jarenlange ervaring

Sigma is gespecialiseerd in objectieven en dat merk je. De kwaliteit van Sigma objectieven staat bekend als erg hoog en raden wij dus ook zeker aan aan onze klanten. Met bijna vijftig jaar ervaring op het gebied camera’s, objectieven en andere hulpapparatuur is Sigma een betrouwbare keus. Het bedrijf beschikt over zeer veel specialistische kennis, doet veel onderzoek naar ontwikkeling en innovatie en biedt een uitstekende klantgerichte service.

Meer informatie?

Lijkt zo’n Sigma objectief jou wel iets? Bekijk dan nu ons ruime assortiment Sigma objectieven voor camera’s van allerlei merken. Weet je niet precies welk objectief het beste aansluit bij jouw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.