Nieuws en aanbiedingen

Geen nieuws en aanbiedingen missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Zomeraanbiedingen

7 augustus 2014

Ga je nog op vakantie? Of breng je de zomer gewoon lekker thuis door? Wat je plannen ook zijn: met onze zomeraanbiedingen haal je het meeste uit de zomervakantie. Bekijk ze op onze actiepagina

Foto Tuerlings vestigt wereldrecord 'meeste aantal selfies' 

23 juni 2014

Guinness World Record moet het nog bekrachtigen, maar dat we het wereldrecord 'selfies' is gebroken staat zo goed als vast. Bij onze fotozaak in de Tilburgse Heuvelstraat maakte eigenaar Harm Tuerlings samen met voorbijgangers 376 digitale zelfportretten. 

De eisen van het recordboek: de deelnemers moesten het zelfportretje allemaal voor dezelfde achtergrond maken. Daarnaast waren er meer dan 300 binnen een uur nodig om de vorige - en enige - recordpoging te breken. Tegen 16 uur had Tuerlings er 376 binnen, 26 meer dan het streefgetal van 350.

Lees meer op onze jubileumpagina >

Vergelijkingstest populairste actioncams

8 mei 2014

Wil je weten welke Actioncam nu echt het beste is? En welke vooral goed zal scoren tijdens je zomervakantie? Wij hebben in de volle zon de 2 populairste actioncams van dit moment, de Sony AS100 en de Gopro Hero Black 3+, aan elkaar gemonteerd om identieke omstandigheden cq beelden te krijgen. Benieuwd naar de testresultaten? Volgende week zie je op Facebook de videobeelden (en verschillen?) naast elkaar.

Like ons op Facebook om de resultaten niet te missen! 

actioncams vergelijking

Advertentie Kruikenkraaaaaaant

27 februari 2014 

advertentie Kruikenkraaaaaaant

Acties

20 februari 2014 

folder actie

 

Panasonic demodag

7 december 2013

Op Zaterdag 7 december organiseert Foto Tuerlings in samenwerking met Panasonic Nederland een Panasonic demo dag van 09:30 uur tot 17:00 uur. Hier kunt u terecht met al u vragen over Panasonic lumix G foto camera's en alle camera's uittesten. Die dag zullen er ook leuke Panasonic Lumix G acties komen. Iedereen is van harte welkom.

 

Ouderwetse filmavond

20 november 2013 van 18:30-22:00

Kom woensdag 20 november ouderwets film kijken! Breng uw oude Super-8 en Single-8 films mee en kom genieten van het oude beeldmateriaal. Vorig jaar organiseerden wij al een filmdag op zaterdag, dat was een groot succes, er kwamen mooie stukjes Tilburg van vroeger voor- bij en bij veel films kwamen mooie oude verhalen naar boven. Dit keer maken wij er een gezellige filmavond van, dan hebben we nog iets meer tijd om u te helpen en adviseren. Wij laten zien wat we kunnen doen om het oude materiaal nieuw leven in te blazen,  we beoordelen de kwaliteit van de oude films en geven u een advies wat te doen. Tevens laten wij zien wat wij met scannen en verbeteren van uw beeld kunnen bereiken. De filmavond start om 18.30u  en duurt tot omstreeks 22.00u aan de Heuvelstraat 106 in Tilburg-centrum. Op het digitaliseren van de films die u die avond inlevert ontvangt u ook nog eens 10% korting. Dus breng woensdag 20 november uw films mee, wij zorgen voor een drankje en popcorn, zeker weten dat het een gezellige avond wordt!

Nieuwe website online

11 september 2013

Zoals je ziet heeft Foto Tuerlings een compleet vernieuwde website, inclusief uitgebreide webshop. Vanaf nu vind je alles voor je favoriete hobby op onze website. Van digitale camera's en accessoires, tot tips & tricks. We hopen dat je er veel plezier aan beleeft!. 

 

Panasonic demodag

7 september 2013

De Panasonic demodag was een groot succes. Ook werd deze dag extra inruilpremie gegeven voor oude camera's waar door veel klanten gretig gebruik van gemaakt werd.