Historie

Foto Tuerlings in het kernwinkelgebied is een bekende naam in Tilburg en omgeving als het gaat om fotograferen en filmen. Na een aantal jaren bruidsreportages gemaakt te hebben startte Cees Tuerlings in 1964 een fotowinkel in de Nieuwlandstraat en verhuisde in 1969 naar de Heuvelstraat 106, dé winkelstraat van Tilburg. De winkel is daar nog steeds gevestigd. Harm Tuerlings nam in 2000 de zaak over. Inmiddels zijn wij met acht medewerkers dagelijks bezig met uw hobby.

Oprichting Ringfoto Nederland

In 1969 was Cees Tuerlings een van de pioniersdie inkooporganisatie CombiFoto mee oprichtte, en in januari 2007 hoorde Harm Tuerlings bij de starters die Ringfoto in Nederland hebben opgericht. Ringfoto Nederland (met inmiddels meer dan 135 winkels in Nederland!) maakt thans deel uit van een Europese inkoop-fotoketen met meer dan 2500 winkels in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland. Deze grootschalige inkoop is de verklaring voor de steeds weer goede Ringfoto-aanbiedingen die je voorbij ziet komen!

50 jaar ervaring

Foto Tuerlings Heuvelstraat 1969
Foto Tuerlings Heuvelstraat 1969

Al bijna 50 jaar een familiebedrijf met veel kennis, ervaring en een goede reputatie wat betreft service. Een van onze belangrijkste slogans is dan ook: “Wij willen alleen maar weten wat wél kan”. Kijk maar eens goed rond op deze site wat er allemaal kan, of beter nog: bezoek onze winkel in het centrum van Tilburg.