Pasfoto’s Zorginstelling maken met je iPhone

Maak bij voorkeur de foto met een fotocamera, indien niet mogelijk met een wat nieuwer model iPhone of smartphone. Dit i.v.m. resolutie (kwaliteit) van de foto.

  1. Zoek een locatie met voldoende licht, niet vanaf 1 kant, er zal dan teveel schaduw in de foto zitten.
  2. Plaats de desbetreffende persoon bij voorkeur staand en anders in een (rol)stoel voor een wit oppervlak (Muur of deur). Indien zitten niet mogelijk is liggend op wit laken/kussen.
  3. Zorg ervoor dat er tussen het witte oppervlak en de persoon ongeveer 50-100cm ruimte is, dit om grote schaduw te voorkomen. (niet mogelijk wanneer persoon op bed ligt)
  4. Een bril moet worden afgenomen voor een officiële pasfoto.
  5. Beide oren moeten goed zichtbaar zijn (haren dus achter de oren), haarbanden en haarklipjes etc. zijn niet toegestaan.
  6. Laat de persoon een neutrale uitstraling hebben (niet lachen) met bij voorkeur (indien mogelijk) de mond gesloten.
  7. Neem nu minimaal een meter afstand van de persoon, zoom NIET!
  8. Zorg ervoor dat je de camera/telefoon op ooghoogte houdt en dus via de camera recht in de ogen van de persoon kijkt. Laat de persoon zo goed mogelijk het gezicht naar voren houden, is dit niet mogelijk neem dan de foto van een lager punt zodat u nog steeds in de ogen van deze persoon kijkt.
  9. Maak nu minimaal 3 foto’s en stuur deze naar ons op in een zo hoog mogelijke resolutie (maximaal 10MB per mail) of kom langs met een geheugenkaart of USB stick met daarop de foto’s. Mailadres: heuvelstraat@fototuerlings.nl

Mocht je twijfelen over de foto, bel ons zodra de mail verzonden is. Dan geven wij nog eventuele tips.

Wij gaan nu met de pasfoto aan de slag om deze geschikt te maken voor officiële documentatie.

Je ontvangt 6 afgedrukte officiële goedgekeurde pasfoto’s of een bestand per mail. Totale kosten bedragen €35,-. Wil je beide ontvangen dan zijn de kosten: 40,-.

 

Pasfoto’s voor een grote groep mensen

Ben je op zoek naar een fotograaf om van een grote groep mensen individuele pasfoto’s te maken? Ook dat is geen probleem. We komen graag langs bij bedrijven, scholen, sportscholen etc.

Voor pasfoto’s op locatie moet je rekening houden met de volgende tarieven: € 50,- opbouwen lokale fotostudio en € 14,99 per profielfoto of pasfoto. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

baby pasfoto