Ringfoto

ringfoto tuerlingsIn 1969 was Cees Tuerlings een van de pioniers  die inkooporganisatie CombiFoto mee oprichtte, en in januari 2007 hoorde Harm Tuerlings bij de starters die Ringfoto in Nederland hebben opgericht.

Ringfoto Nederland (met inmiddels meer dan 135 winkels in Nederland!) maakt nu deel uit van een Europese inkoop-fotoketen met meer dan 2500 winkels in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland. Deze grootschalige inkoop is de verklaring voor de steeds weer goede Ringfoto-aanbiedingen die je voorbij ziet komen.

Uitgebreide fotoservice

Omdat wij onderdeel zijn van Ringfoto Nederland kun je natuurlijk profiteren van mooie aanbiedingen. Maar daarnaast biedt Ringfoto Tuerlings je ook vele mogelijkheden voor het afdrukken van foto’s. Ringfoto heeft namelijk een speciale website waar je fotocadeau’s, fotoboeken etc. kunt bestellen. Bekijk de mogelijkheden.

Ringfoto betekent kwaliteit

Kopen bij een Ringfoto specialist betekent ook dat je bent verzekerd van kwaliteitsproducten en een goede garantie. Want van je nieuwe duurzame apparatuur wil je natuurlijk jarenlang plezier hebben. Je vindt bij de Ringfoto speciaalzaken uitsluitend gerenommeerde foto-, video- en audiomerken. Daar komt nog bij dat wij begrippen als service en garantie hoog in het vaandel hebben staan.

Ringfoto Service Totaal Plan

Bovendien kun je als klant van een Ringfoto specialist bij Foto Tuerlings ook profiteren van het Service Totaal Plan. Hiermee heb je nog meer zekerheid.

Alle nieuwe apparatuur die je bij de Ringfoto specialist koopt, valt natuurlijk onder de normale leveranciersgarantie. Dat wil zeggen, dat je voor een bepaalde periode garantie geniet op eventuele fabricagefouten. Maar met het Ringfoto Service Totaal Plan heb je nog meer zekerheid! Want hiermee is ook beschadiging door bijvoorbeeld vallen, stoten of waterschade gedekt. Een bij de uitgebreide dekking is eveneens verlies, inbraak en diefstal van jouw kostbare bezit verzekerd. Bovendien wordt met het Service Totaal Plan de garantietermijn verlengd.

Lees meer over het Ringfoto Service Totaal Plan.