Belangrijk om te weten

Hoe groot is de Selfie Eventbox?

De Selfie Eventbox neemt een minimale ruimte van 3×3 meter in beslag. Dit heeft te maken met het green screen dat wij plaatsen en de afstand tussen de feestgangers en de box.

Wanneer wordt de Selfie Eventbox gebracht en geïnstalleerd? En hoe lang duurt dit?

Onze Selfie-expert komt de complete Selfie Eventbox ruim voor de bestelde huurtijd installeren en aansluiten. Dit duurt ongeveer 30 minuten, afhankelijk van de locatie en stroomvoorzieningen. Alles wordt netjes voor je klaar gezet en een persoon op de locatie krijgt een korte uitleg over hoe de box werkt. Zo kun je meteen aan de slag om de leukste selfies te maken!

Selfie Eventbox

Is er begeleiding aanwezig bij de Selfie Eventbox?

Er bestaat ook een mogelijkheid om een van onze experts in te huren voor begeleiding bij de Selfiebox tijdens het evenement. De prijzen hiervan zijn terug te vinden in het prijsoverzicht.

Hoe krijg ik de gemaakte foto’s?

De feestgangers nemen de gemaakte foto’s meteen mee. Na afloop van het feest krijg je alle gemaakte foto’s in hoge resolutie toegestuurd. Dit kan via WeTransfer of op een USB-stick, dit zit bij de totale prijs inbegrepen.

Kan ik de foto’s meteen online versturen?

Wij bieden de optie om een QR code te plaatsen in de foto’s die tijdens het evenement worden gemaakt. Deze is met een smartphone of tablet gemakkelijk te scannen, vervolgens kunnen de foto’s direct gedeeld worden via social media. Hiervoor is wel een Wifi internetverbinding op de locatie nodig.

Kan ik extra foto’s af laten drukken?

Je kunt de foto’s ook nog een keer laten afdrukken bij ons op verschillende formaten. Ook het maken van een collage, fotoboek of canvas is mogelijk op aanvraag. Hang een mooie collage of canvas van je bedrijfsfeestje op in de kantine. Of laat een mooi fotoboek maken van alle toffe selfies gemaakt op jullie bruiloft. Zo kun je heerlijk blijven nagenieten van je feest! (Voor deze service worden wel extra kosten in rekening gebracht.)

Kan ik foto’s nabestellen?

Ook een extra USB-stick met nogmaals alle foto’s kan na het evenement nog bij ons besteld worden. (Voor deze service worden wel extra kosten in rekening gebracht.)