Teamfoto’s

 

Steeds vaker zie je foto’s van medewerkers of teamfoto’s op websites staan. Maar waarom is dit een meerwaarde voor je bedrijf? Wat is de invloed van een goede teamfoto? Waarom is het belangrijk om professionele foto’s te laten maken? Bedrijven ervaren goede foto’s van het personeel als een positief punt voor het bedrijf. De belangrijkste reden is dat klanten door de foto’s van medewerkers het bedrijf als betrouwbaar ervaren. Foto Tuerlings helpt graag bij het maken van deze betrouwbare foto’s voor jouw bedrijf.

Teamfoto’s en foto’s van medewerkers

De foto’s van medewerkers geven een inkijk in je bedrijf, hierdoor zien klanten met wie ze contact hebben binnen het bedrijf. Wanneer de klant de medewerker op de foto er betrouwbaar uit vindt zien, ervaart de klant het bedrijf ook als betrouwbaar. Zeker bij webshops heeft dit een positieve uitwerking op de conversie. Het blijkt zelfs zo te zijn, wanneer je een telefoonicoontje vervangt door een foto van een medewerker, klanten eerder geneigd zijn om contact op te nemen met je bedrijf. Foto Tuerlings is ook van mening dat medewerker foto’s zorgen voor een eigen identiteit van je bedrijf, dit maakt je bedrijf uniek ten opzichte van andere bedrijven.

Teamfoto’s zie je regelmatig terug in het bedrijfspand. Deze foto’s werken dan weer positief bij klanten die op bezoek komen bij je bedrijf. Zij ervaren het bedrijf als persoonlijk en open. Foto Tuerlings heeft veel ervaring met het maken van mooie teamfoto’s en denkt ook graag met je mee, wat voor soort teamfoto bij je bedrijf past.

Pasfoto personeel

Voor pasfoto’s van je personeel is het belangrijk voor het bedrijf dat alle pasfoto’s dezelfde stijl hebben, ongeacht of het personeel eerder of later in dienst komt. Het belangrijkste van teamfoto’s, foto’s van je medewerkers of pasfoto’s van alle personeelsleden, is toch wel dat deze professioneel gemaakt zijn. De juiste kwaliteit en belichting zorgen ervoor dat de foto’s bruikbaar zijn op je website, passen bij je huisstijl en vormgeving van je website.

Wil je mooie, grappige, originele of gewoon officiële foto’s laten maken van alle medewerkers in je organisatie? Foto Tuerlings komt hiervoor graag bij je bedrijf langs.

Vrijblijvend een prijsopgave ontvangen of direct een afspraak maken? Mail ons!